Veelgestelde vragen

Ik heb ooit  gebruik gemaakt van een andere whitening tanden bleek product. Kan ik de producten van tandenwittermaken.com wel gebruiken?
Jazeker! Dat is geen enkel probleem. U kunt nog steeds gerust gebruik maken van onze tanden bleek producten voor een stralend wit gebit.

Zijn de producten van tandenwittermaken.com schadelijk voor mijn gebit?
Nee! De tanden bleek producten van tandenwittermaken.com bevatten waterstofperoxide in te verwaarlozen aantallen (minder dan 0,1%), en bevatten voor de rest exact dezelfde ingrediënten welke gebruikt worden door tandartsen.

Wat als ik geïrriteerd tandvlees krijg, of mijn tandvlees wordt wit, of ik krijg gevoelige tanden?
Deze effecten zijn tijdelijk en absoluut niet schadelijk. Sommige mensen zijn hier gevoelig voor. Mocht er gevoeligheid of irritatie ontstaan, probeert u dan met minder bleekgel, een kortere draagtijd of meer tijd tussen de sessies te nemen.

Zijn er bijwerkingen na het tanden bleken?
Er zijn geen schadelijke bijwerkingen bij gebruik. Lees wel altijd het etiket en gebruik het product altijd volgens de voorschriften.

Wat als ik witte vlekken op mijn tanden krijg?
Deze vlekken zullen binnen een paar uur weer verdwijnen en zijn niet schadelijk.

Wat is slecht voor mijn tanden?
Sommige dingen zijn slecht voor je gebit en andere dingen laten je tanden verkleuren. Slecht voor je gebit zijn voedingswaren die veel suikers of zuren bevatten, waardoor je tandglazuur wordt aangetast. Door bijna alles wat je eet en drinkt ontstaan verkleuringen aan je tanden. Roken veroorzaakt veruit de meeste verkleuringen. Ook koffie, thee, rode wijn, cola, tomatensaus, rode bietjes en dergelijke zorgen voor verkleuringen. Kort gezegd is alles wat je witte t-shirt laat verkleuren ook de oorzaak van verkleuring van je tanden.

Wat mag ik na een behandeling eten en drinken?
Ons dringend advies is om na een behandeling de eerste 2 tot 3 uur niets te eten. Als je wat wilt drinken neem dan water. Na 2 tot 3 uur raden we aan de rest van de dag geen consumpties te nemen die veel kleurstoffen bevatten, zoals koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool en tomatenketchup. Ook raden we aan om gedurende de dag van de behandeling niet te roken. De volgende dag mag je weer alles eten en drinken en eventueel ook weer roken.

Hoe zit het met verkleuringen van de tanden na een behandeling?
Tijdens de behandeling worden de verkleuringen van je tanden verwijderd. Je hebt zichtbaar wittere tanden na de behandeling. De structuur van je tanden blijft onveranderd. Hierdoor zullen je tanden niet sneller verkleuren dan voor de behandeling. Dit verloopt in hetzelfde tempo als in de voorgaande jaren. Dit is een langzaam en geleidelijk proces dus duurt het jaren voordat je tanden weer net zoveel verkleuren als voor de behandeling.

Hoe lang houd ik mijn witte tanden na een behandeling?
Gemiddeld zo’n één tot twee jaar. Dit hangt af van wat je eet en drinkt én van je onderhoud.

Wat moet ik doen om mijn tanden wit te houden?
Het is belangrijk om je gebit goed te verzorgen. Dus regelmatig en goed je tanden poetsen. Als er zich aanslag vormt, laat dit dan door een tandarts of mondhygiënist verwijderen. We adviseren je om je tanden wit te houden met behulp van MoonWhite+ Intensieve Night Time Whitener Power Foam. Deze intensieve nacht formule beschermt het glazuur tegen de opbouw van plaque en bleekt je tanden terwijl je slaapt. MoonWhite+ Intensieve Night Time Whitener Power Foam bevat geen schuurmiddel en bevordert gezond tandvlees.

Wat kunnen de tanden bleek producten van shinywhite.nl voor mij doen?
Het ondergaan van een tandenbleek procedure kan een groot verschil maken voor zowel je gebit als je zelfvertrouwen. Je zult een gloednieuwe uitstraling krijgen welke in de huidige maatschappij geen overbodige luxe is. Onze producten zullen je snel en rendabel een wittere, stralende glimlach geven die perfect geschikt is voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, afstudeer of een sollicitatiegesprek.

Kan ik nog andere methodes gebruiken om mijn tanden witter te krijgen?
Een tandenbleek behandeling met de tanden bleek producten van tandenwittermaken.com zal voor ieder gebit gegarandeerd het beste resultaat geven. Deze behandeling om tanden witter te maken wordt, in grote lijnen, door specialisten overal ter wereld gebruikt. Deze techniek is in de afgelopen 10 jaar geperfectioneerd, zodat we kunnen bogen op het behalen van de beste resultaten. Wij spelen in op de wensen van onze klanten: het mooiste resultaat, op een veilige en comfortabele manier, voor de laagste prijs. Tanden bleken met de producten van tandenwittermaken.com garandeert je een mooi en stralend wit gebit!

De graad voor het witter worden van de tanden varieert per persoon en is afhankelijk van de natuurlijke (genetische) kleur van uw tanden.

Onze tanden bleek producten zijn ontwikkeld met de beste ingrediënten op natuurlijke basis voor het veilig en effectief bleken van tanden. Onze producten werken alleen op natuurlijke tanden. Kronen, vullingen, bruggen of kunstgebit en/of verkleuring van de tanden welke veroorzaakt zijn door tetracycine, worden niet mee gebleekt.

Als u last heeft van terugtrekkend tandvlees of tandvlees ontsteking, advieseren wij u alvorens gebruik te maken van onze producten, hierover eerst uw tandarts te raadplegen.

Niet gebruiken
Wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft, de kwaliteit van uw gebit ter wensen overlaat of zelfs slecht is (gomziekte, rottende tanden), u een beugel draagt, of u recent een orale operatie achter de rug heeft.

Waarschuwingen
Niet doorslikken;
Contact met de ogen vermijden;
Buiten het bereik van kinderen houden;
Minimale leeftijd is 18 jaar.